ONZE FILOSFIE

Door ervaring van onszelf en ons netwerk van wereldfietsers leveren wij producten en fietsen die we aanbevelen aan vakantiefietsers en wereldfietsers. We maken je graag blij met een goed en onderbouwd advies en duurzame producten, met als uitgangspunt je persoonlijke wensen en doelen.

We leveren een uitgebreid assortiment voor de avontuurlijke fietser en dat doen we het liefst zo snel mogelijk en tegen een scherpe prijs. Uiteraard bestel je eenvoudig online al je producten, maar voor advies raden we je aan langs te komen in de winkel. Zeker als je op zoek bent naar een goede trekkingfiets, zodat we je kunnen adviseren, we een fietsmeting kunnen doen en je een of meerdere proefritten kunt maken.

Fiets en bepakking kunnen wat ons betreft zo eenvoudig mogelijk blijven. Maak wel een afweging over hoeveel comfort je wilt tijdens je fietsvakantie of wereldreis, zodat je een plezierige fietsreis hebt.

TIP: ga je fietsen in derdewereldlanden, neem iets minder felle kleuren en kies bijvoorbeeld voor zwarte fietstassen en een mat zwarte lak voor je frame.

 

10 redenen om bij Bike4travel je vakantiefiets te kopen

✓ gratis proefritten
✓ gratis professionele fietsmeting met pasfiets
✓ gratis service beurt
✓ gratis rijklaar maken van je fiets
✓ een half jaar lang 10% korting op al je aankopen van accessoires en onderdelen bij ons in de winkel
✓ gratis professioneel advies van ervaren wereldfietsers en techneuten
✓ wij nemen de tijd voor je
✓ wij bieden de beste vakantiefiets-merken aan
✓ gratis advies ook na de aankoop
✓ wij bieden unieke cursussen en lezingen speciaal voor vakantiefietsers