010 46 26 909
info@bike4travel.nl
Plan een afspraak

Met een van onze gecertificeerde adviseurs

 

Plan één van deze afspraken

Advies (vakantie)fiets

± 1,5 – 2 uur

Zit je nog in de oriëntatie-fase en wil je tips en advies?
Boek dan deze afspraak met één van onze specialisten. Naar aanleiding van je wensen en plannen geven we je tips om voor jou de beste (vakantie) fiets te kiezen. Daarnaast doen we een statische fit met ons computersysteem en kun je één of meerdere proefritten maken.

Bikefit & aanschaf (vakantie)fiets

± 1,5 uur

Je weet al precies welke fiets je wilt bestellen? Dan is deze afspraak geschikt voor jou. We doen een bikefit op onze pasfiets, bepalen juiste framemaat en afstelling, stellen je droomfiets samen en bestellen deze direct.

Advies, bikefit én aanschaf

± 2 – 3 uur

Weet je zeker dat je direct een fiets gaat aanschaffen, maar wil je eerst nog advies van ons? Plan deze afspraak in met één van onze specialisten.

We geven je tips om voor jou de beste (vakantie)fiets te kiezen, doen een statische bikefit met ons computersysteem en je kunt één of meerdere proefritten maken. Als je keuze bepaalt is, doen we een bikefit op onze pasfiets, bepalen de juiste framemaat en afstelling en stellen je droomfiets samen. We bestellen je fiets direct.

Heb je een andere vraag?
Bellen kan natuurlijk ook op 010 46 26 909 of boek een Skype gesprek.

Laden...

Kom langs voor advies en een proefrit

Een nieuwe (vakantie)fiets kopen is geen halfje brood. Wordt het een Santos, Avaghon, Idworx of VSF? Welke fiets en welke onderdelen passen het best bij jouw doel? Wat is de ideale fiets voor jou?

Kom langs en laat je informeren én inspireren door onze gecertificeerde adviseurs; allen wereld- en vakantiefietsers in hart in nieren.

Bike4travel is officieel dealer van:

Avaghon vakantiefietsen
Idworx vakantiefietsen bij Bike4travel
Santos vakantiefietsen bij Bike4travel
VSF vakantiefietsen bij Bike4travel

Over ons

Bike4travel is de fietsspecialist voor vakantiefietsers, wereldfietsers en forenzen. Opgericht door wereldfietsers voor wereldfietsers! Bezoek onze winkel aan de Satijnbloem 41 in Rotterdam voor een goed en eerlijk advies.

Volg ons

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag—donderdag: 9.00–17.30
Vrijdag: 9:00–19.00
Zaterdag: 10.00–17.00
Zondag: gesloten

 

Nieuwsbrief

Copyright © 2003 -  Bike4travel Rotterdam