010 46 26 909
info@bike4travel.nl

 

Het Bike4travel dreamteam

 

De mensen achter Bike4travel

Alles voor een fantastische fietsvakantie

Marco de Wit

Marco de Wit

Bikefit certificaat

Oprichter van Bike4travel, ingenieur, bikefit gecertificeerd adviseur

Marco is wereldfietser, mountainbiker en oprichter van Bike4travel. Met zijn achtergrond als ingenieur weet hij alles van de techniek achter de fietsen. Hij luistert goed naar je specifieke wensen en kan je dan ook uitstekend adviseren bij de aankoop van je nieuwe fiets. Klanten komen van ver om speciaal door Marco geholpen te worden!

Marco test veel producten zelf en ontwikkelt nieuwe award winning Avaghon fietsen.

Chantal de Wit

Chantal de Wit

Eigenaar van Bike4travel, boekhoudster en adviseur

Chantal is getrouwd met Marco, is moeder van Ella en wereldfietser van het eerste uur. Met haar nuchtere en praktische insteek kan ze je heel goed adviseren bij de aankoop van fiets en accessoires.

Ze heeft jarenlange fietsvakantie ervaring en kan je alles vertellen over fietsen met kleine kinderen.

Elmar van Drunen

Elmar van Drunen

Bikefit certificaat

Fietstechnicus, bikefit gecertificeerd adviseur en wereldfietser

Elmar is technisch bijzonder sterk en heeft de leiding over de werkplaats en de bouw van Avaghon fietsen. Als wereldfietser heeft hij een schat aan ervaring en kan hij je goed adviseren bij de aankoop van je nieuwe fiets.

Hij is een van de Pinion en Rohloff experts binnen ons team en Bikefit gecertificeerd.

Ellen van Drunen

Ellen van Drunen

Bikefit certificaat

Bikefit gecertificeerd adviseur, communicatiemedewerker en wereldfietser

Ellen heeft als wereldfietser, fietsfotograaf en testredacteur bij Bike&trekking een schat aan ervaring in de wereld van reisfietsen. Ze is opgeleid door Marco en Elmar en kan je uitstekend adviseren bij de aankoop van je volgende fiets. Ze houdt van structuur en kwaliteit en heeft de cursussen en evenementen onder haar hoede.

Ellen is een van de Pinion en Rohloff/riem experts binnen ons team en gecertificeerd Bikefitter.

Michiel Burgerhout

Adriaan van der Kooij

Fietstechnicus en wereldfietser

Het buitensporten is Adriaan met de paplepel ingegeven. Als kind maakte hij al lange wandelingen met zijn ouders in het hooggebergte. Toen hij er achter kwam dat je daar ook kunt fietsen was het hek van de dam. Adriaan is gediplomeerd fietstechnicus, en heeft meerdere lange fietsreizen gemaakt.

Wie met Adriaan spreekt, merkt dat het delen van zijn passie voor het fietsen voor hem vanzelfsprekend is!

Michiel Burgerhout

Michiel Burgerhout

Fietstechnicus en mountainbiker

Michiel staat Elmar bij in de werkplaats. Daarnaast ontwerpt en bouwt hij zijn eigen frames en in het verleden heeft hij veel ervaring opgedaan met het onderhoud van exclusieve racefietsen en mountainbikes bij Koers.

Naast het bouwen van en sleutelen aan fietsen is Michiel een enthousiaste mountainbiker, hij is dan ook veel te vinden op de Utrechtse Heuvelrug. Ook heeft hij de routes van Paul Benjaminse gefietst en sinds kort heeft hij het bikepacken opgepakt. Zo heeft hij de onverharde Trans Nederland (TNNZ) gefietst.

Michiel Burgerhout

Menoah Gunzel

Fietstechnicus en vakantiefietser

Menoah is gediplomeerd fietsenmaker en heeft +/- 6 jaar ervaring in het fietswereldje. Hij versterkt ons werkplaatsteam en helpt Elmar en de andere jongens met het onderhouden van jullie fietsen; dit doet hij met liefde en passie voor het vak. Menoah heeft succesvol de opleiding fietstechnicus afgerond en volgt nu een MBO 3 opleiding voor ‘werkplaats manager’.

In zijn vrije tijd is hij druk bezig met het samenstellen en repareren van zijn eigen fietsen. Zo heeft hij ook zijn eigen titanium frameset ontworpen met een pinion bracket. Daarnaast is hij natuurlijk een vakantiefietser en fietst hij graag in gebergtes waar hij zichzelf kan uitdagen; afgelopen zomer fietste hij de Otztaler gletscherstrasse op zijn zelfgemaakte reisfiets.


Wat anderen van ons vinden

Klant staat centraal

Je krijgt advies over wat jij nodig hebt en niet over wat zij willen verkopen…

Marielle

Schitterend!

Handboek Fietsvakantie vandaag ontvangen. In één ruk uitgelezen.

Leen

Ook gek op fietsvakanties?

Ben je net als wij helemaal verzot op fietsvakanties? Wil je meer weten over wie wij zijn en wat we voor je kunnen betekenen? Kom langs in de winkel voor eerlijk advies van ervaren vakantie- en wereldfietsers.

Wat wij bieden

Eerlijk advies

Samen gaan we op zoek naar het juiste materiaal, geschikt voor jouw gebruiksdoel en budget. We geven je advies en laten de keuze aan jou. Dit alles onder het genot van een lekker bakje koffie én met een glimlach!

Kundige werkplaats

Wij hebben een zeer kundige werkplaats en doen er alles aan om je fiets op en top in orde te maken én te houden. Wil je zeker zijn dat je geholpen wordt? Neem dan van te voren contact op om een afspraak te maken. Bike4travel is de Rohloff en Pinion specialist van Nederland.

Ervaren wereldfietsers

Wij zijn vakantiefietsers, wereldfietsers en bikepackers in hart en nieren en doen niets liever dan jou op weg te helpen om een prachtig fietsavontuur te beleven. We inspireren: alles voor een fantastische fietsvakantie!

Professionele fietsmeting

Een goed passende fiets vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom doen wij altijd een fietsmeting bij aankoop van je vakantiefiets, zodat je zorgeloos en vrolijk op de fiets zit en lekker kunt genieten van je avontuur.

Bikefit

De winkel in Rotterdam

Bike4travel is in 2003 begonnen als een een online postorderbedrijf van fietsaccessoires. Al snel groeide Bike4travel uit tot een volwaardige fietsbedrijf met showroom, werkplaats én magazijn. Hier kun je rustig rondkijken en je laten informeren over alles wat met vakantiefietsen en fietsvakantie te maken heeft.

Ons assortiment is gericht op wereldfietsers, vakantiefietsers en toerfietsers. Wij verkopen hoogwaardige vakantiefietsen van de merken Santos, Avaghon, Idworx en VSF Fahrradmanufaktur. Daarnaast hebben we kinderfietsen van Frog en betaalbare en onderhoudsarme woon-werk fietsen van Kreidler.

Een fiets kopen bij Bike4travel gaat altijd gepaard met één of meerdere proefritten en een professionele meting met onze pasfiets. Wij hechten namelijk veel waarde aan een goede zithouding om zo het plezier van je fietsvakantie te verhogen.

Of je nu een wereldreis gaat maken of dagelijks naar je werk fietst, je vindt het bij Bike4travel. Alles voor een fantastische fietsvakantie.

De Bike4travel filosofie

Onze filosofie is het leveren van producten, waarvan wij denken dat ze goed genoeg zijn voor vakantiefietsers en wereldfietsers. De kennis hierover hebben wij zelf door het fietsreizen opgedaan, en bovendien hebben we een netwerk van wereldfietsers met veel ervaring, die hun materialen kennis met ons delen.
Daarbij proberen we een uitgebreid assortiment voor de avontuurlijke fietser te leveren. En het liefst zo snel mogelijk én voor een scherpe prijs.

In de webshop kun je zelf kiezen wat je wilt hebben, maar wil je er advies, kom dan langs bij ons in de winkel.
Zeker als je op zoek bent naar een goede vakantiefiets is een bezoek aan de winkel nodig. We kunnen je goed adviseren, opmeten en je kunt meestal een proefrit maken. (als een passende maat aanwezig is).

Wat ons betreft moet je fiets en de bepakking zo eenvoudig mogelijk blijven, zodat er zo min mogelijk kapot kan gaan. Maar je moet wel een afweging maken over hoeveel comfort er je over wil houden om het reizen voor jezelf leuk te houden.

Bike4travel is officieel dealer van:

Avaghon vakantiefietsen
Idworx vakantiefietsen bij Bike4travel
Santos vakantiefietsen bij Bike4travel
VSF vakantiefietsen bij Bike4travel

Over ons

Bike4travel is de fietsspecialist voor vakantiefietsers, wereldfietsers en forenzen. Opgericht door wereldfietsers voor wereldfietsers! Bezoek onze winkel aan de Satijnbloem 41 in Rotterdam voor een goed en eerlijk advies.

Volg ons

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag—donderdag: 9.00–17.30
Vrijdag: 9:00–19.00
Zaterdag: 10.00–17.00
Zondag: gesloten

 

Nieuwsbrief

Copyright © 2003 -  Bike4travel Rotterdam