Rohloff naaf Rohloff Rohloff
search
  • Rohloff naaf Rohloff Rohloff
  • Rohloff naaf Rohloff Rohloff
  • Rohloff naaf Rohloff Rohloff
  • Rohloff naaf Rohloff Rohloff
  • Rohloff naaf Rohloff Rohloff
  • Rohloff naaf Rohloff Rohloff

Rohloff naaf

848-1

Rohloff naaf. De Rohloff naaf heeft 14 echte versnellingen. Onderling dezelfde overbrengingsverhoudingen tussen 1:0,279 tot 1:1,467.

Alleen op bestelling
 1.175,00
Voorraadstatus: Beschikbaar voor bestelling
Bestelbaar
Type: INT zilver (68008)
Aantal

  Tip!

Klik voor levertijden

Rohloff naaf

De Rohloff naaf heeft 14 echte versnellingen. Onderling dezelfde overbrengingsverhoudingen tussen 1:0,279 tot 1:1,467. Met deze verhoudingen heeft de naaf hetzelfde bereik als een 3x9 derailleur. Geen problemen met een 'scheve' ketting tussen voor- en achterblad en dat je met beide deraillers moet schakelen. Een groot voordeel van de Rohloff naaf is dat je tijdens stilstaand kan schakelen. En dat je snel meerdere versnelling terug kan schakelen, bijvoorbeeld bij een zware klim. De ketting loopt altijd in een lijn waardoor er minder slijtage is aan de ketting en tandwielen. Omdat de versnellingmechaniek in een oliebad loopt is het onderhoud beperkt tot olieverversen om de 5.000 kilometer.


De 500/14 CC-uitvoering weegt slechts 1822 gram.

Lees hier alles over de Rohloff naaf.

Om je huidige derailleur fiets om te bouwen, heb je alleen nog de velg, spaken, ketting en het buitenblad van je crankstel nodig. (Het oude crankstel kan blijven zitten, alleen de twee kleine tandwielen eraf halen.)
Neem even contact op, indien je het wiel door ons wil laten bouwen.

Voor het schakelmechanisme zijn er twee typen:
- Interne schakeling
- Externe schakelbox

Bij de Interne schakeling komt de kabelstopper op de linker achterrem nok. Vanaf daar lopen de schakelkabeltjes direct de naaf in.
Bij de Schakelbox hangt er een zwart doosje onder de linker achterpad. De buitenkabels eindigen direct in de schakelbox.


Let op: de OEM versie is alleen voor frames met eccenter of schuifpadden!

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.