Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/customer/www/bike4travel.nl/public_html/blog/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 8
010 46 26 909
info@bike4travel.nl
Fietsroute Achterhoek met GPX

Routetip: rondje Achterhoek met een vleugje Duitsland

127 kilometer fietsen door de Achterhoek; over rustige boerenlandweggetjes en onverharde bospaadjes. Veelal autoluw/autovrij. Er zijn onderweg genoeg boerencampings om de route in 2 dagen te splitsen.

De route begint en eindigt in Aalten en omzeilt de grotere plaatsen. Het is heerlijk rustig fietsen in de Achterhoek, weinig verkeer en de track is veelal autoluw. We splitsten de route op in twee dagen en sliepen op een boerencamping, voor de snelle fietser is deze route ook in één dag te doen.

Fietsroutetip Bike4travel met GPX track
Fietsroute Achterhoek

 

 

Bike4travel is officieel dealer van:

Avaghon vakantiefietsen
Idworx vakantiefietsen bij Bike4travel
Santos vakantiefietsen bij Bike4travel
VSF vakantiefietsen bij Bike4travel

Over ons

Bike4travel is de fietsspecialist voor vakantiefietsers, wereldfietsers en forenzen. Opgericht door wereldfietsers voor wereldfietsers! Bezoek onze winkel aan de Satijnbloem 41 in Rotterdam voor een goed en eerlijk advies.

Volg ons

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag—donderdag: 9.00–17.30
Vrijdag: 9:00–21.00*
Zaterdag: 10.00–17.00
Zondag: gesloten

* Van 1 oktober tot 1 maart is er geen koopavond en zijn we tot 19.00 uur open.

Nieuwsbrief

Copyright © 2003 -  Bike4travel Rotterdam