Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/bike4tra/public_html/blog/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 8
010 46 26 909
info@bike4travel.nl
Avaghon Racert

Nieuw: de Avaghon Racert

Nieuw in de showroom: Avaghon Racert – de eerste stalen randonneur met Rohloff riemaandrijving en genomineerd voor de Bikemotion Innovation Award!

Met de Avaghon Racert haal je een snelle, stabiele en sterke fiets in huis. Dit maakt dat dit onderhoudsarme model uitermate geschikt is voor het snelle woon-werk verkeer én toertochten. Het hele jaar door!
Of dat nu met of zonder bagage is, want de Racert is stijf genoeg met zijn Dubbel Butted 4130 ChroMo buizen en stalen of carbon voorvork. De keuze is aan jou, want ook de Racert is custombuilt en daarom naar eigen wens samen te stellen.

Lekker wendbaar en comfortabel

De Racert gaat voorbij aan de klassieke randonneur en heeft een comfortabele zithouding en is toch lekker sportief. Zonder pijntjes geniet je van vele uren in het zadel, terwijl de kilometers licht onder je wielen voorbij vliegen. Hij heeft een stabiele en vertrouwde wegligging, snijdt scherp door de bochten en is door de kortere achtervork zeer wendbaar. De Racert is de lichtste fiets in het Avaghon assortiment.

Avaghon Racert
Avaghon Racert

Ook voor op vakantie

Met de betrouwbare Tubus dragers bouw je de Racert eenvoudig op tot een randonneur van formaat. Hij is sterk genoeg voor al je bagage en dat maakt ‘m een sportieve vakantiefiets voor de gebaande paden naar bijvoorbeeld Santiago de Compostella. Of kies ‘m zonder dragers voor lange toertochten als Parijs – Brest en je bikepacking-avontuur tijdens de Transcontinental Race.

 

Bel voor een afspraak: 010 46 269 09 of kom gewoon langs bij ons in de winkel

 

Avaghon, Racert

Bike4travel is officieel dealer van:

Avaghon vakantiefietsen
Idworx vakantiefietsen bij Bike4travel
Santos vakantiefietsen bij Bike4travel
VSF vakantiefietsen bij Bike4travel

Over ons

Bike4travel is de fietsspecialist voor vakantiefietsers, wereldfietsers en forenzen. Opgericht door wereldfietsers voor wereldfietsers! Bezoek onze winkel aan de Satijnbloem 41 in Rotterdam voor een goed en eerlijk advies.

Volg ons

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag—donderdag: 9.00–17.30
Vrijdag: 9:00–21.00*
Zaterdag: 10.00–17.00
Zondag: gesloten

* Van 1 oktober tot 1 maart is er geen koopavond en zijn we tot 19.00 uur open.

Nieuwsbrief

Copyright © 2003 -  Bike4travel Rotterdam