010 46 26 909
info@bike4travel.nl

 

Idworx
vakantiefietsen

 

Idworx fietsen

Achter de ontwikkeling van Idworx zit de Nederlander Gerrit Gaastra; de kleinzoon van de grote meneer Koga (voor de aandeelhouders 😉 ) .

De aluminium Idworx fietsen worden opgebouwd in Duitsland en zijn misschien wel het meest vooruitstrevend qua techniek. De fietsen ogen degelijk en doordacht, daarbij voorzien van de beste onderdelen. Wie van perfectie en comfortabel rijgedrag houdt, moet zeker ook eens een proefrit maken op een Idworx vakantiefiets.

“Idworx is geen fabriek, maar een atelier dat mooie fietsen bouwt. Sterk, betrouwbaar, onderhoudsarm, zo licht mogelijk, en alle modellen met een eigen belofte. Uw topfiets maken is onze kunst. Op een topfiets rijden is uw feest.” – Gerrit Gaastra

Customizen

Een Idworx fiets is een zeer complete fiets en bijvoorbeeld al voorzien van naafdynamo en verlichting. Ze zijn alleen leverbaar met Rohloff naaf of Pinion versnellingsbak, met uitzondering van de Grandone. Deze laatste is voorzien van Ultegra derailleurversnelling.

Dit betekent niet dat je niets kunt customizen. Naast de upgrade mogelijkheden die je bij Idworx zelf meteen af fabriek kunt bestellen, heb je bij ons natuurlijk ook de mogelijkheid om aanpassingen te doen. Denk hierbij aan stuur, handvatten, pedalen en zadel.

 

Idworx vakantiefietsen exclusief bij Bike4travel in Rotterdam

 

Benieuwd naar de Idworx vakantiefietsen? Je bent van harte welkom voor meer informatie en een proefrit op een (of meerdere) van onze Idworx trekkingfietsen.

Idworx Rohler BLT bij Bike4travel

Idworx Rohler BLT

Idworx oPinion bij Bike4travel

Idworx oPinion

 

 

Idworx All Rohler bij Bike4travel

Idworx All Rohler

Idworx Easy Rohler bij Bike4travel

Idworx Easy Rohler

Idworx Grandone Travel bij Bike4travel

Idworx Grandone Travel

Idworx oPinion-E

Idworx Parts

Idworx ontwikkelt samen met toeleveranciers exclusieve onderdelen die alleen op de eigen idworx-fietsen gemonteerd worden. Voorbeelden zijn The Brace (voor een stabielere achterdrager), Long Life Excentrisch Bottom Bracket en de Long-Life kettingbladen. Jouw Idworx is op te waarderen met deze (en andere) Idworx parts.

Idworx in the spotlight

Idworx vakantiefietsen bij Bike4travel

All Rohler

Idworx vakantiefietsen bij Bike4travel

Stress Reducer – Balhoofdstopper

Idworx vakantiefietsen bij Bike4travel

The Brace

Idworx vakantiefietsen bij Bike4travel

DaRim velgen

Idworx vakantiefietsen bij Bike4travel

Lamphouder

Idworx vakantiefietsen bij Bike4travel

Rohloff

De juiste zithouding

Ons doel is om jou een onbezorgde fietsvakantie te bezorgen. De juiste (jouw ideale) zithouding speelt daarin een hele grote rol. Het is allemaal iets ingewikkelder dan de binnenbeenlengte opmeten en aan de hand daarvan een framemaat kiezen. Zo werkt het tenminste niet bij ons!

Wanneer je een fiets bij ons koopt, doen we altijd een bikefit met onze pasfiets. Samen kijken we naar jouw ideale zithouding, waar comfort en efficiëntie voorop staan. Slapende handen, zadelpijn en knieklachten kunnen we zo voor zijn. Zo kun je optimaal genieten van je fietsvakantie.

Onze Idworx specialisten Marco, Elmar en Ellen zijn bikefit gecertificeerd en ervaren in het opmeten, afstellen en bepalen van de juiste zithouding.

Santos Store Bike4travel in Rotterdam

Marco de Wit

Elmar van Drunen

Ellen van Drunen

Jouw Idworx

De juiste Idworx en upgrades kiezen, kan soms lastig zijn. Geen probleem, want over alles hebben wij een mening. 😉

We roepen natuurlijk niet zo maar wat! Iedereen die bij ons werkt, heeft fietsvakantie-ervaring. En samen met de schat aan ervaring van onze klanten, helpen we je om de juiste keuzes te maken. Met altijd in ons achterhoofd: de juiste keuze voor jou en jouw doel.

Meer weten? Je bent van harte welkom voor informatie.

Binnen lopen zonder afspraak kan altijd!
Wil je zeker weten dat een Avaghon Specialist je helpt?

Bel 010 46 26 909 en maak een afspraak.

Bike4travel is officieel dealer van:

Avaghon vakantiefietsen
Idworx vakantiefietsen bij Bike4travel
Santos vakantiefietsen bij Bike4travel
VSF vakantiefietsen bij Bike4travel

Over ons

Bike4travel is de fietsspecialist voor vakantiefietsers, wereldfietsers en forenzen. Opgericht door wereldfietsers voor wereldfietsers! Bezoek onze winkel aan de Satijnbloem 41 in Rotterdam voor een goed en eerlijk advies.

Volg ons

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag—donderdag: 9.00–17.30
Vrijdag: 9:00–19.00
Zaterdag: 10.00–17.00
Zondag: gesloten

 

Nieuwsbrief

Copyright © 2003 -  Bike4travel Rotterdam