010 46 26 909
info@bike4travel.nl
Derailleurfiets ombouwen naar Rohloff naaf

Derailleurfiets ombouwen naar Rohloff

Regelmatig krijgen we de vraag of het mogelijk is om een derailleurfiets om te bouwen naar een Rohloff naafversnelling. En wat dat dan kost. Heel kort: ja, elke fiets met een derailleur kunnen we ombouwen naar een Rohloff naaf. Wat het precies gaat kosten, hangt af van het materiaal wat we nodig hebben, de arbeid en eventueel onverwachte aanpassingen aan de fiets. We leggen je in dit artikel uit wat er bij komt kijken en welke onderdelen er nodig zijn.

Derailleur, Rohloff

Lees verder

Eccentrische Bottom Bracket

Schuifpadden of eccenter? Wat zijn de voor- en nadelen?

Wanneer je een Rohloff of Pinion met riem (of ketting hebt), is het noodzakelijk de riem na ongeveer duizend kilometer na te spannen. In die eerste periode van gebruik rekken de carbon-vezels namelijk uit en duwen zich in de kunststof laag van de riem. Zo rekt je riem dus eigenlijk uit. Wil je dat alles soepel blijft fietsen en de duurzaamheid van het hele spul vergroten, dan is opspannen een must.

Lees verder

Bike4travel is officieel dealer van:

Avaghon vakantiefietsen
Idworx vakantiefietsen bij Bike4travel
Santos vakantiefietsen bij Bike4travel
VSF vakantiefietsen bij Bike4travel

Over ons

Bike4travel is de fietsspecialist voor vakantiefietsers, wereldfietsers en forenzen. Opgericht door wereldfietsers voor wereldfietsers! Bezoek onze winkel aan de Satijnbloem 41 in Rotterdam voor een goed en eerlijk advies.

Volg ons

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag—donderdag: 9.00–17.30
Vrijdag: 9:00–19.00
Zaterdag: 10.00–17.00
Zondag: gesloten

 

Nieuwsbrief

Copyright © 2003 -  Bike4travel Rotterdam