010 46 26 909
info@bike4travel.nl
Tubeless latex

De (on)zin van tubeless op je vakantiefiets

Tubeless; nooit meer lekke banden… ideaal toch? Of is het allemaal toch iets minder rooskleurig dan men doet geloven? Natuurlijk gaan wij niet over een nacht ijs en testen we zelf deze trend die is over komen waaien uit de MTB-wereld.

Lees verder

Fietsband maten ETRTO

Wielen en banden: de maten op een rij

26, 28, 29 of 27.5 inch? Welke wielmaat moet je nou kiezen en hoe zit het nou met die verschillende bandenmaten? In dit artikel zetten we de banden- en wielmaten voor je op een rij zodat je makkelijker een keus kunt maken voor jouw ideale vakantiefiets.

ETRTO

Lees verder

Fietsbanden tips door Bike4travel

Fietsbanden

Wat is nu een goede fietsband? Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld en er is slechts een antwoord: de band die aan jouw eisen voldoet. De een vind bijvoorbeeld anti-lek eigenschappen belangrijk, de ander rolweerstand of levensduur. De ideale band bestaat (nog) niet, dus wordt het een compromis.

Lees verder

Bike4travel is officieel dealer van:

Avaghon vakantiefietsen
Idworx vakantiefietsen bij Bike4travel
Santos vakantiefietsen bij Bike4travel
VSF vakantiefietsen bij Bike4travel

Over ons

Bike4travel is de fietsspecialist voor vakantiefietsers, wereldfietsers en forenzen. Opgericht door wereldfietsers voor wereldfietsers! Bezoek onze winkel aan de Satijnbloem 41 in Rotterdam voor een goed en eerlijk advies.

Volg ons

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag—donderdag: 9.00–17.30
Vrijdag: 9:00–19.00
Zaterdag: 10.00–17.00
Zondag: gesloten

 

Nieuwsbrief

Copyright © 2003 -  Bike4travel Rotterdam