010 46 26 909
info@bike4travel.nl
Vakantiefietsen met derailleur versnellingen

Alles over derailleurs voor vakantiefietsen

Een derailleur is niet zo maar een derailleur. En als we het over derailleurs hebben, dan bedoelen we eigenlijk een ‘versnellingsgroep’, dus inclusief tandwielen, cassette, shifters, crankstel etc. Er zijn vele soorten ‘groepen’ op de markt, ze wisselen regelmatig en niet elke groep is geschikt voor fietsvakanties. Want over dat laatste hebben we het natuurlijk. Welke groep moet je nou kiezen? Welke tandwielverhouding is het meest geschikt (voor jou)? Maar eerst wat meer duidelijkheid over de term ‘versnellingsgroep’ De versnellingsgroep Met de term versnellingsgroep bedoelen we de onderdelen...

Derailleur, Versnellingsgroep

Lees verder

Derailleurfiets ombouwen naar Rohloff naaf

Derailleurfiets ombouwen naar Rohloff

Regelmatig krijgen we de vraag of het mogelijk is om een derailleurfiets om te bouwen naar een Rohloff naafversnelling. En wat dat dan kost. Heel kort: ja, elke fiets met een derailleur kunnen we ombouwen naar een Rohloff naaf. Wat het precies gaat kosten, hangt af van het materiaal wat we nodig hebben, de arbeid en eventueel onverwachte aanpassingen aan de fiets. We leggen je in dit artikel uit wat er bij komt kijken en welke onderdelen er nodig zijn.

Derailleur, Rohloff

Lees verder

Bike4travel is officieel dealer van:

Avaghon vakantiefietsen
Idworx vakantiefietsen bij Bike4travel
Santos vakantiefietsen bij Bike4travel
VSF vakantiefietsen bij Bike4travel

Over ons

Bike4travel is de fietsspecialist voor vakantiefietsers, wereldfietsers en forenzen. Opgericht door wereldfietsers voor wereldfietsers! Bezoek onze winkel aan de Satijnbloem 41 in Rotterdam voor een goed en eerlijk advies.

Volg ons

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag—donderdag: 9.00–17.30
Vrijdag: 9:00–19.00
Zaterdag: 10.00–17.00
Zondag: gesloten

 

Nieuwsbrief

Copyright © 2003 -  Bike4travel Rotterdam