010 46 26 909
info@bike4travel.nl

 

Fiets & onderdelen

 

Tubeless latex

De (on)zin van tubeless op je vakantiefiets

Tubeless; nooit meer lekke banden… ideaal toch? Of is het allemaal toch iets minder rooskleurig dan men doet geloven? Natuurlijk gaan wij niet over een nacht ijs en testen we zelf deze trend die is over komen waaien uit de MTB-wereld.

Lees verder

Gewicht van vakantiefiets, waar zit dat in?

Wat weegt een goede vakantiefiets?

Wat weegt die fiets nou? Een vraag die we zo nu en dan krijgen over de fietsen die we in de showroom hebben staan. En misschien heb jij die vraag ook wel, daarom in dit blog een uitleg over waar dat gewicht nu precies in zit.

Lees verder

Fietsband maten ETRTO

Wielen en banden: de maten op een rij

26, 28, 29 of 27.5 inch? Welke wielmaat moet je nou kiezen en hoe zit het nou met die verschillende bandenmaten? In dit artikel zetten we de banden- en wielmaten voor je op een rij zodat je makkelijker een keus kunt maken voor jouw ideale vakantiefiets.

ETRTO

Lees verder

Bike4travel bikefit certificaat voor Marco, Elmar en Ellen

Bikefit certificaat in de pocket!

Bikefit certificaat voor Marco, Ellen en Elmar Enkele weken geleden hebben Marco, Elmar en Ellen een Bikefit opleiding gevolgd en zijn zij cum laude geslaagd. 🙂 Het streelt natuurlijk wel onze ego’s als de leraar op een gegeven moment zegt: ‘eigenlijk doen jullie al een hele goede fietsmeting!’. Toch hebben we ook weer nieuwe dingen geleerd en hebben we nu een officieel certificaat in de pocket. Psssst, wist je dat je bij ons een gratis fietsmeting krijgt bij aanschaf van je nieuwe fiets bij Bike4travel? Daarbij ben jij als fietser de basis; samen komen we tot jouw gewenste...

Bikefit, Fietspositie, Framemaat, Zithouding

Lees verder

Bike4travel is officieel dealer van:

Avaghon vakantiefietsen
Idworx vakantiefietsen bij Bike4travel
Santos vakantiefietsen bij Bike4travel
VSF vakantiefietsen bij Bike4travel

Over ons

Bike4travel is de fietsspecialist voor vakantiefietsers, wereldfietsers en forenzen. Opgericht door wereldfietsers voor wereldfietsers! Bezoek onze winkel aan de Satijnbloem 41 in Rotterdam voor een goed en eerlijk advies.

Volg ons

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag—donderdag: 9.00–17.30
Vrijdag: 9:00–19.00
Zaterdag: 10.00–17.00
Zondag: gesloten

 

Nieuwsbrief

Copyright © 2003 -  Bike4travel Rotterdam