Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/customer/www/bike4travel.nl/public_html/blog/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 119
010 46 26 909
info@bike4travel.nl
Maatregelen Bike4travel wegens Corona

Maatregelen wegens Corona virus

Update 20-3-2020

Het zijn rare tijden en ook wij realiseren ons hoe belangrijk het is om de adviezen van de regering te volgen. De winkel en de werkplaats blijven open, maar we nemen wel een aantal voorzorgsmaatregelen waar we je graag van op de hoogte brengen. Mocht hier verandering in komen door een maatregel van de regering, laten we dit uiteraard meteen weten.

Update 20-03-2020

Reguliere koopavonden komen te vervallen
We volgen het advies van de gemeente Rotterdam en daarom komen tot nader order de reguliere koopavonden te vervallen.

Winkel en werkplaats blijven open
Voor de rest van de week houden we de normale openingstijden aan en zijn winkel en werkplaats open.

Advies op afspraak
In deze tijden willen wij ook graag flexibel zijn. Daarom is het mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een 1 op 1 afspraak met een van onze adviseurs te maken.

Afstand houden
We weten dat het vervelend is, maar we willen je nogmaals met klem vragen afstand te houden om zo elkaar te beschermen. Dat betekent geen mensen in de werkplaats.

Symptonen
Heb je symptonen? Ben je verkouden of hoest je? Verzet alsjeblieft je afspraak en luister naar de adviezen van het RIVM. We zullen intussen goed voor je fiets zorgen. 😉

===

Situatie 16-03-2020

Handen wassen
Zelf wassen we nu regelmatiger dan ooit onze handen, maar ook voor jou hebben we naast het fonteintje in de winkel zeep klaar staan zodat je na een proefrit of bij binnenkomst bijvoorbeeld direct je handen kunt wassen.

Geen handen schudden
We schudden geen handen meer. We willen niet onbeleefd zijn, maar we willen zeker niet dat iemand risico loopt, daarom laten we het handen schudden bij een kennismaking voor nu achterwege.

Afstand houden
We houden meer afstand dan normaal en volgen hierbij de richtlijn van 1,5 tot 2 meter op. Dit betekent dat het op dit moment helaas niet mogelijk is om mee te kijken in de werkplaats.

Betalen
We vragen je om betalingen met PIN te doen.

Bestelling webshop
Bestellingen in de webshop blijven gewoon mogelijk zoals altijd. We zijn voldoende bemand om je bestelling goed af te ronden, zoals je normaal van ons gewend bent.

Koffie
Normaal bieden we je graag een vers kopje koffie aan. De koffie blijft! Zelfbediening is het sleutelwoord. De machine staat voor je klaar in de winkel, zodat je zelf een lekker bakje koffie kunt pakken.

Tot slot
We hebben niet eerder voor een dergelijke uitdaging gestaan, maar we gaan er vanuit dat we hier met z’n allen sterker uitkomen. Zorg goed voor jezelf en voor anderen!
Mocht je vragen en of opmerkingen hebben, neem gerust contact met ons op.

Team Bike4travel

 

Bike4travel is officieel dealer van:

Avaghon vakantiefietsen
Idworx vakantiefietsen bij Bike4travel
Santos vakantiefietsen bij Bike4travel
VSF vakantiefietsen bij Bike4travel

Over ons

Bike4travel is de fietsspecialist voor vakantiefietsers, wereldfietsers en forenzen. Opgericht door wereldfietsers voor wereldfietsers! Bezoek onze winkel aan de Satijnbloem 41 in Rotterdam voor een goed en eerlijk advies.

Volg ons

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag—donderdag: 9.00–17.30
Vrijdag: 9:00–21.00*
Zaterdag: 10.00–17.00
Zondag: gesloten

* Van 1 oktober tot 1 maart is er geen koopavond en zijn we tot 19.00 uur open.

Nieuwsbrief

Copyright © 2003 -  Bike4travel Rotterdam