Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/customer/www/bike4travel.nl/public_html/blog/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 119
010 46 26 909
info@bike4travel.nl
Beste reistijd voor fietsvakanties

Beste reistijd voor fietsvakanties

Je vakantieperiode staat vast, maar je bestemming nog niet. Waar kun je dan het beste fietsen? Precies daar waren wij naar op zoek, nu we door Corona onze vakantie uitstellen tot een later moment dit jaar. Tenminste, fingers crossed…

We vonden heel veel lijstjes met landen en hun beste reistijden en hele uitgebreide klimaatgegevens per land. Maar een goed overzicht met bestemmingen per maand was lastig te vinden. Niet zo lang geleden gebruikten we de website van Climatelist hiervoor, maar die werkt helaas niet meer.
Goed, input te over, alleen nu nog lekker overzichtelijk! Waar kunnen we in oktober nog fijn fietsen bijvoorbeeld? Met input van verschillende klimaat-websites zijn we aan de slag gegaan en hebben we per maand een wereldkaart in zitten kleuren. We hebben geprobeerd rekening te houden met neerslag, minimale temperatuur en maximale temperatuur.

Beste reistijd voor fietsvakanties
Beste reistijd voor fietsvakanties ingedeeld per maand

Nu is er niets zo veranderlijk als het klimaat! Dus zie dit document als een eerste richtlijn en verdiep je vervolgens in het land of gebied naar keuze. Sommige landen zijn zo groot, dat er binnen een land verschillende ‘beste reistijden’ zijn. En, mocht je onverhoopt iets zien, wat totaal niet klopt, mail ons gerust!

 

Bike4travel is officieel dealer van:

Avaghon vakantiefietsen
Idworx vakantiefietsen bij Bike4travel
Santos vakantiefietsen bij Bike4travel
VSF vakantiefietsen bij Bike4travel

Over ons

Bike4travel is de fietsspecialist voor vakantiefietsers, wereldfietsers en forenzen. Opgericht door wereldfietsers voor wereldfietsers! Bezoek onze winkel aan de Satijnbloem 41 in Rotterdam voor een goed en eerlijk advies.

Volg ons

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag—donderdag: 9.00–17.30
Vrijdag: 9:00–21.00*
Zaterdag: 10.00–17.00
Zondag: gesloten

* Van 1 oktober tot 1 maart is er geen koopavond en zijn we tot 19.00 uur open.

Nieuwsbrief

Copyright © 2003 -  Bike4travel Rotterdam