010 46 26 909
info@bike4travel.nl

 

Avaghon
vakantiefietsen

Bij Bike4travel in Rotterdam

 

 

Avaghon fietsen

Het begon in 1995; drie fietsliefhebbers (Geert van de Rijdt, Frenk Hochstenbach en Philip Woudenberg) starten met het ontwikkelen van Avaghon vakantiefietsen. Na verschillende modellen en ontwikkelingen, ziet de eerste Avaghon Series fiets het daglicht. Dit alles onder de bezielende leiding van Philip Woudenberg en Frank Verlinden.

Topkwaliteit, stalen frames met gekruiste achtervork, gebouwd met lichtgewicht double-butted chroom-molybdeen buizen en microfusie lugs.

Het merk groeit en Avaghon is inmiddels een bekende in vakantiefietsland, gewaardeerd door zijn betrouwbaarheid en superfijne rijgedrag.
Philip en Frank hebben dan hun droom verwezenlijkt en gaan op zoek naar iemand met dezelfde filosofie en hang naar kwaliteit. Die iemand vinden ze in Marco de Wit.

Op 1 februari 2011 is het een feit, Marco de Wit neemt Avaghon over en sindsdien is het merk exclusief verkrijgbaar bij Bike4travel in Rotterdam.

Marco start een custombuilt programma, brengt vernieuwingen en ontwerpt nieuwe Award winning modellen. Inmiddels fietsen duizenden tevreden klanten rond op hun trouwe Avaghon; van woon-werk ritjes, tot zondagse tochtjes, weekendjes weg, vakanties en wereldreizen. Een Avaghon brengt je overal!

 

Wist je dat… Avaghon de naam van een Iers meertje is?

De mensen achter Avaghon

Marco de Wit

Chantal de Wit

Elmar van Drunen

Ellen van Drunen

Michiel Burgerhout

Adriaan van der Kooij

Custombuilt

Met custombuilt bedoelen we dat je de fiets bij Avaghon zo samen kunt stellen zoals je wilt; aandrijving, remmen, zadel, stuur, onderdelen en natuurlijk de kleur.

Alle frames zijn voorbereid voor riemaandrijving en dus later om te bouwen naar Rohloff met Gates riem.

In de winkel helpen we je met de diverse keuzes en vertellen we je graag de eigenschappen ervan. Zodat je de juiste keuze kunt maken, die past bij jouw gebruik en doel.

Zelf alvast de mogelijkheden verkennen? Configureer je Avaghon online.*

*Heb je andere wensen? Of vragen over de verschillende keuzes? Kom langs in de winkel, we helpen je graag.

Avaghon vakantiefietsen exclusief bij Bike4travel in Rotterdam

Avaghon exclusief bij Bike4travel

Sinds 1 februari 2011 is Avaghon in handen van Marco de Wit en zijn deze award winning fietsen exclusief verkrijgbaar bij Bike4travel in Rotterdam.

Je stelt jouw droom Avaghon samen bij ons in de winkel en daar helpen we je natuurlijk bij. Is ‘ie samengesteld en is de kleur bepaald? Dan sturen we het frame op naar onze frame-spuiter. Zodra we het frame weer terug hebben, gaat de bouw beginnen. Elmar van Drunen is dé monteur van jouw Avaghon fiets. Uiteraard stellen we de fiets helemaal af, zoals we bepaald hebben tijdens de meting op de pasfiets. Zo kun je meteen de wijde wereld in met je nieuwe fiets!

Benieuwd naar de Avaghon vakantiefietsen? Je bent van harte welkom voor meer informatie en een proefrit op een (of meerdere) van onze trekkingfietsen.

Avaghon Kleuren

We maken het niet makkelijker, maar wel heel veel leuker! Naast de standaard kleur, is tegen een meerprijs jouw Avaghon te spuiten in elke RAL kleur!

Maak je keus uit de RAL-waaier bij ons in de winkel.

Avaghon in het wild

Avaghon X27.5

Avaghon X27.5

Avaghon Racert

Avaghon Racert

Avaghon X27.5

Avaghon X27.5

Avaghon S28 in Marokko

Avaghon S28

Avaghon X29

Avaghon X29

Avaghon X29

Avaghon X29

Avaghon X27.5

Avaghon X27.5

Avaghon Racert

Avaghon Racert

Avaghon S28

Avaghon S28

Avaghon X29 in Nederland

Avaghon X29

Avaghon X29 in Slovenië

Avaghon X29

Avaghon X29 in Nederland

Avaghon X29

Elmar op zijn Avaghon X27.5 in Georgië

De juiste zithouding

Ons doel is om jou een onbezorgde fietsvakantie te bezorgen. De juiste (jouw ideale) zithouding speelt daarin een hele grote rol. Het is allemaal iets ingewikkelder dan de binnenbeenlengte opmeten en aan de hand daarvan een framemaat kiezen. Zo werkt het tenminste niet bij ons!

Wanneer je een fiets bij ons koopt, doen we altijd een bikefit met onze pasfiets. Samen kijken we naar jouw ideale zithouding, waar comfort en efficiëntie voorop staan. Slapende handen, zadelpijn en knieklachten kunnen we zo voor zijn. Zo kun je optimaal genieten van je fietsvakantie.

Onze Avaghon specialisten Marco, Elmar en Ellen zijn bikefit gecertificeerd en ervaren in het opmeten, afstellen en bepalen van de juiste zithouding.

Santos Store Bike4travel in Rotterdam

Marco de Wit

Elmar van Drunen

Ellen van Drunen

fiets samenstellen

Dat Avaghon fietsen custombuilt zijn, maakt het soms moeilijk om de (voor jou) juiste keuze te maken. Geen probleem, want over alles hebben wij een mening. 😉

We roepen natuurlijk niet zo maar wat! Iedereen die bij ons werkt, heeft fietsvakantie-ervaring. En samen met de schat aan ervaring van onze klanten, helpen we je om de juiste keuzes te maken. Met altijd in ons achterhoofd: de juiste keuze voor jou en jouw doel.

Meer weten? Je bent van harte welkom voor informatie.

Binnen lopen zonder afspraak kan altijd!
Wil je zeker weten dat een Avaghon Specialist je helpt?

Bel 010 46 26 909 en maak een afspraak.

Bike4travel is officieel dealer van:

Avaghon vakantiefietsen
Idworx vakantiefietsen bij Bike4travel
Santos vakantiefietsen bij Bike4travel
VSF vakantiefietsen bij Bike4travel

Over ons

Bike4travel is de fietsspecialist voor vakantiefietsers, wereldfietsers en forenzen. Opgericht door wereldfietsers voor wereldfietsers! Bezoek onze winkel aan de Satijnbloem 41 in Rotterdam voor een goed en eerlijk advies.

Volg ons

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag—donderdag: 9.00–17.30
Vrijdag: 9:00–19.00
Zaterdag: 10.00–17.00
Zondag: gesloten

 

Nieuwsbrief

Copyright © 2003 -  Bike4travel Rotterdam