Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/customer/www/bike4travel.nl/public_html/blog/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 119
010 46 26 909
info@bike4travel.nl
Bike4travel
Rotterdam

Dé fietsspecialist voor vakantiefietsers,
wereldfietsers en forenzen.

Vakantiefietsen bij Bike4travel

Bike4travel in Rotterdam is een fietsenwinkel gespecialiseerd in fietsen, onderdelen en accessoires voor je fietsvakantie. Ons assortiment fietsen bestaat uit duurzame vakantiefietsen voor de vakantiefietser en wereldfietser. We verkopen fietsen van de merken Santos, Idworx, Avaghon en VSF (staal,aluminium en titanium), daarnaast hebben we in de (web)winkel een groot assortiment accessoires, onderdelen, kampeerspullen en tassen.

De mensen die hier werken zijn ervaren fietsers, die allemaal één of meerdere fietsvakanties of wereldreizen hebben gemaakt. We hebben veel persoonlijke ervaring met Rohloff naaf, Pinion versnellingsbak, Gates riemaandrijving en derailleur.

Kom langs bij één van de eerste Santos Stores, Idworx specialisten, enige Avaghon dealer en betaalbare VSF fietsen en maak een proefrit!

Tubeless latex

De (on)zin van tubeless op je vakantiefiets

Tubeless; nooit meer lekke banden… ideaal toch? Of is het allemaal toch iets minder rooskleurig dan men doet geloven? Natuurlijk gaan wij niet over een nacht ijs en testen we zelf deze trend die is over komen waaien uit de MTB-wereld.

Lees verder

Beste reistijd voor fietsvakanties

Beste reistijd voor fietsvakanties

Je vakantieperiode staat vast, maar je bestemming nog niet. Waar kun je dan het beste fietsen? Precies daar waren wij naar op zoek, nu we door Corona onze vakantie uitstellen tot een later moment dit jaar. Tenminste, fingers crossed…

Lees verder

Maatregelen Bike4travel wegens Corona

Maatregelen wegens Corona virus

Update 20-3-2020 Het zijn rare tijden en ook wij realiseren ons hoe belangrijk het is om de adviezen van de regering te volgen. De winkel en de werkplaats blijven open, maar we nemen wel een aantal voorzorgsmaatregelen waar we je graag van op de hoogte brengen. Mocht hier verandering in komen door een maatregel van de regering, laten we dit uiteraard meteen weten.

Lees verder

Gewicht van vakantiefiets, waar zit dat in?

Wat weegt een goede vakantiefiets?

Wat weegt die fiets nou? Een vraag die we zo nu en dan krijgen over de fietsen die we in de showroom hebben staan. En misschien heb jij die vraag ook wel, daarom in dit blog een uitleg over waar dat gewicht nu precies in zit.

Lees verder

Bike4travel is officieel dealer van:

Avaghon vakantiefietsen
Idworx vakantiefietsen bij Bike4travel
Santos vakantiefietsen bij Bike4travel
VSF vakantiefietsen bij Bike4travel

Over ons

Bike4travel is de fietsspecialist voor vakantiefietsers, wereldfietsers en forenzen. Opgericht door wereldfietsers voor wereldfietsers! Bezoek onze winkel aan de Satijnbloem 41 in Rotterdam voor een goed en eerlijk advies.

Volg ons

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag—donderdag: 9.00–17.30
Vrijdag: 9:00–21.00*
Zaterdag: 10.00–17.00
Zondag: gesloten

* Van 1 oktober tot 1 maart is er geen koopavond en zijn we tot 19.00 uur open.

Nieuwsbrief

Copyright © 2003 -  Bike4travel Rotterdam